Karbonmonoksit Zehirlenmeleri

28.02.2022 184

Ülkemizde özellikle kış aylarında bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden soba, şofben, kombi ve baca kaynaklı karbonmonoksit zehirlenmelerinde artış olabileceği düşünülerek özellikle alçak basınçlı havalarda ve lodoslu günlerde gerekli tedbirlerin alınması amacıyla okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenledik.

Konuyla ilgili halkın dikkatini çekmek ve bu konuda toplum bilincini oluşturmak amacıyla ilgili videoları sınıflarda, öğretmenlerimiz aracılığı ile öğrencilere gösterimini sağladık.  Konu ile ilgili afişleri, okulumuzun görünen yerlerine astık.

Adres:
Hatice Hanım İO. Karabağlar Mh.5788 sok no 6 Karabağlar/İzmir Okulumuz Üçyoldan Gaziemir yönüne giden dolmuş ve otobüslere binip Çitlembik durağında indiğinizde içeriye doğru yüzelli ikiyüz metre yürüme mesafesinde.